Összefogás a Gradus óvoda vízkár rendezéséért

2017 februárjában a Gradus óvodában a sajnálatos csőtörés miatt feláztak a falak, tönkrement a parketta, a szőnyegek, a bútorok, több hétre használhatatlanná vált az épület.

A hír hallatán azonnal felajánlottuk segítségünket. Összefogtunk az Oxigén Úszósulival és a Solymári Játszóházzal. Enyhítendő a gyerekek elhelyezési problémáját, szerveztünk nekik egy játszóházas napot, ahová az Oxigén Úszósuli buszával vittük el a gyerekeket.

Az épület mihamarabbi helyreállításához is hozzájárultunk 2 db páraelszívó berendezés ingyenes biztosításával a kármentesítés idejére, melyeket a Praktikus Kft. és a Gébex Kft. ajánlottak fel.

Szükségük lett egy 120L-es hűtőgépre is, amiért gyűjtésbe kezdtünk a Facebookon. Csodával határos módon, alig pár óra leforgása alatt sikerült 69 ezer forintot összegyűjteni! Átadtuk a hűtőgépet 59 ezer forint értékben és a fennmaradó 10 ezer forintot a vezető óvónőnek.

Külön köszönet nektek!

Cser András, Thoma Zsuzsanna, Horváth Katalin, Szolnoki Ádám, Wieszt Viktória, Keller Kata, Bayer Mónika, Kissné Kheizer Erzsi, Metzler Tamás, Göcz Anita, Völgyi Hajnalka, Horváth Rita, Deák Ágnes, Kókai Péter, Fetter Ádám, Bajmóczy Szilvia, Baranyai Mária, Szilágyi Andrea, Kalmár Virág, Imre Sándorné, Hernerné Harmati Ibolya, Rózsahegyi Géza, Szőke András, Bakos László TEVÖ