Karácsonyi Adománygyűjtés

15 évvel ezelőtt Temesvári Annának jutott eszébe, hogy milyen jó lenne, ha próbálnánk szebbé tenni a karácsonyi ünnepet a közvetlen környezetünkben élő, nehéz sorsú embereknek. Kezdetben az Önkormányzattól Kárász Ferenc és Bruckner Kata segített a kiszállításban.

Hosszú évek óta Kata vette át a szervezést. Denk Ibolya az, aki “fagyoskodva” várja a Templom előtt az adományokat és segít a csomagok készítésében! Minden évben sokan csatlakoznak kezdeményezésükhöz, egyre több tartós élelmiszert kapnak, és egyre többen segítenek a csomagok átadásában is. 2017-ben a TEVÖ is csatlakozott a támogatók sorához.

Megható, hogy ilyen sokan törődnek másokkal! Jó érzéssel tölt el minket, hogy nem vagyunk közömbösek egymás iránt! Ez tényleg óriási dolog! Hálás köszönet minden adományért!

Még mindig adományozás:

Karácsony előtt minden gyermek ír a Jézuskának, milyen ajándékot szeretne kapni. Martózi Hajnal és Czifra Sára gondolt egy nagyot és létrehozott egy Angyalkák nevű Facebook csoportot pilisvörösvári kötődéssel, hogy segítsék a Jézuskát. Több, mint 40 Angyalka csatlakozott hozzájuk. Segítségükkel több, mint 20 rászoruló család gyermekeinek karácsonyi kívánsága vált valóra!

Örömmel tölt el minket, hogy a TEVÖ is az egyik Angyalka lehetett! Az ajándékok a Napos Oldal Család- és Gyermekjóléti Központ Ifjúsági Klubja gyermekeinek rendezett Karácsonyi Gála ünnepségén kerültek a karácsonyfa alá. Öröm volt látni a csillogó szemeket! Köszönet érte minden Angyalkának!