Első Tavaszi Nagytakarítás

Túl vagyunk az első tavaszi nagytakarításon Vörösváron! Nagyon patyolat lett! :)

Itt megnézhetitek a takarításról készült videónkat.
Köszönjük a több, mint száz résztvevőnek! Közel 50-en csak a főutcán dolgoztak, kitakaritottuk a Templom teret, szemetet szedtünk a tavaknál is.

Óriási munka volt! Hálás köszönet minden résztvevőnek és támogatóinknak!
Nélkületek ez nem jöhetett volna létre!
Külön köszönet a Magyar Közút Zrt.-nek, aki biztosította a seprőautót és elszállítja majd az összegyűjtött hulladékot, köszönjük a helyi vállalkozásoknak, akik hozzájárultak költségeinkhez és gépeket biztosítottak számunka.

25 m3 hulladékot, hordalékot szedtünk össze. Köszönjük a száznál több lelkes önkéntesnek, akik egészen picitől az igazán idősekig tettek Vörösvárért.

Ez egy igazi összefogás volt, köszönjük az érintett lakosok előkészítő munkáját is, saját portájuk rendbetételét, a jó szót és a süteményeket, valamint az autósoknak a türelmet, hogy még vasárnap is el kellett viselniük a takarítás okozta torlódást! De bizton állíthatjuk, megérte! A képek magukért beszélnek!

Minden segítőt meghívtunk április 27-én, szombaton egy közös zenés ünneplésre a Müller kávéházba 11:00-15:00 óra között, hogy megköszönjük a segítséget és a támogatást. A Stube főzött, a Kávéház csapolt, a Tevö pedig hálás! :) Köszönjük a rèszvètelt!