Céljaink

A Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület célja Pilisvörösvár infrastrukturális, közéleti, kulturális és közösségi fejlődésének elősegítése.

Céljaink megvalósításához

Egyesületünk céljai között szerepelnek nagy horderejű és kis célok is. Többek között szeretnénk, ha megvalósulna a régóta tervezett Sport- és Kulturális Centrum Pilisvörösvár északi részén, azon belül támogatjuk az uszoda, sportcsarnok és egy szabadtéri színpad megépülését. Emellett lépéseket teszünk Pilisvörösvár infrastrukturális fejlődéséért a város közlekedésének, biztonságának javítása érdekében. Mindezeken felül kulturális- és sport programokat szervezünk és támogatunk.

Számunkra fontos a gyermekeink, unokáink, és majd dédunokáink jövője. Hisszük, hogy a múltat megbecsülni, a hagyományokat megőrizni, a fejlődést befogadni, azzal együtt élni és a jövőt èpíteni kell!

Szeretnénk egy virágzó, egészséges kapcsolatot kialakítani az önkormányzat, a vállalkozások és a lakosság között. Hisszük, hogy ebben a szoros együttműködésben céljaink megvalósulnak majd.